KAKVA REKLAMA!

BRITANSKI GLAZBENIK KUPIO JEDNOSMJERNU KARTU ZA SPLIT PA PORUČIO FANOVIMA 'Pogledajte gdje živim i recite da niste ljubomorni!'

 Screenshot

Tom Joseph Law, 26-godišnji glazbenik iz Velike Britanije, nedavno je postao stanovnikom Splita. On se iselio iz stana u engleskog Batha, prodao automobil i bubnjeve, te kupio jednosmjernu avionsku kartu za Hrvatsku. U grad pod Marjanom je sletio 30. siječnja, piše Dalmacija News.

- Pitate se zašto baš Hrvatska, to jest Split? Najprije sam mislio ići na Bali jer je tamo odlično mjesto za surfanje (Tom je strastveni surfer nap.a.) i sve je puno zaljubljenika u putovanja, ali sam prošlog proljeća u omiljenom kafiću u Bathu upoznao prekrasnu Amerikanku, zajedno smo proveli divnu godinu, no ona je potom počela volontirati u Hrvatskoj, u Splitu. Pa sam rekao, tko ga j***, idem i ja. Ako ne znate gdje je to, ukucajte u Google 'Split', pogledajte slike i recite da niste ljubomorni. Prošlog studenog sam u Splitu proveo tri tjedna i zaljubio se - ističe pjevač, tekstopisac i bloger u videu u kojem najavljuje svoju novu avanturu.

Nakon nešto više od mjesec dana življenja u 'najlipšem gradu na svitu', Tom je odlučio uzeti kameru u ruke, prošetati Splitom, te zapjevati. Video s obradom pjesme Boba Marleya 'Three little birds' je naravno objavio na službenom YouTube kanalu, gdje ga prati više od 77 tisuća obožavatelja, te je tako Splitu napravio odličnu reklamu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:49