SVADBA

BRUNA SANADER U BRAČNU LUKU ĆE UPLOVITI BEZ PRISUTNOSTI OCA IVE Bivši premijer htio tražiti dozvolu da ode iz zatvora na Hvar, evo zašto je odustao

 
Ivo Sanader (lijevo) i Bruna Sanader (desno)
 CROPIX

Ivo Sanader, bivši hrvatski premijer koji je od 4. travnja opet u istražnom zatvoru Remetincu zbog “afere Planinska”, ipak neće tražiti dozvolu za prisustvovanje svadbenom piru svoje mlađe kćeri Brune Sanader koji je zakazan za ovu subotu.

Potvrdila nam je to jučer odvjetnica Jadranka Sloković, Sanaderova braniteljica. Sanader je u jednom trenutku razmišljao da traži dozvolu za odlazak na vjenčanje svoje mlađe kćeri, ali je odustao zbog činjenice da bi na svadbi morao biti nazočan u pratnji najmanje trojice pravosudnih policajaca. Bruna Sanader vjenčat će se s Vedranom Vukadinovićem na ceremoniji u jednoj hvarskoj konobi.

Mladenci će doći iz Münchena gdje već nekoliko godina žive. Bruna je liječnica, a svog budućeg supruga upoznala je u zagrebačkoj IV. gimnaziji. Sanader je mogao tražiti dozvolu za odlazak na vjenčanje, a sudovi su u takvim situacijama odobravali izlaske, ali uz nadzor pravosudne policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. listopad 2022 05:42