VRŠNJAČKO NASILJE

Brutalno se potukle učenice ispred škole u Koprivnici: ‘Nitko nije odmah reagirao, neki su navijali‘

Tek nakon nekog vremena bile su razdvojene, no i tada su pokušavale napasti jedna drugu

Ilustracija

 John Birdsall/Bsip/Profimedia/John Birdsall/Bsip/Profimedia

Jučer oko 13 sati izbila je tučnjava pred koprivničkom školom u kojoj su sudjelovale dvije učenice. Po snimci koju je objavio portal Podravski.hr, pretpostavlja se da je riječ o maloljetnicama.

„Bilo je udaraca šakama, nogama… Nevjerojatno je to što se oko njih okupilo desetak učenika i nitko nije odmah reagiralo, još su ih bodrili i navijali da nastave. Tek nakon nekog vremena bile su razdvojene, no i tada su pokušavale napasti jedna drugu“, piše portal.

Iako mediji spominju koprivničku Obrtničku školu, ravnatelj Zlatko Martić Jutarnjem je opovrgnuo informacije da je riječ o učenicama te škole.

– Nisu učenice naše škole, no u svakom slučaju događaj ne daje lijepo svjetlo nama koji radimo u obrazovanju, rekao nam je ravnatelj, uz potvrdu da je riječ o učenicama iz Koprivnice.

Video snimka prikazuje djevojke kako izmjenjuju ne baš bezazlene udarce. Dok dio promatrača događaj snima mobitelima, dio ih uživljeno komentira scenu, uz smijuljenje. Među okupljenima se našlo i onih ‘hladnih glava‘ koji su razdvojili djevojke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 03:20