SHOW U SABORU

Bulj u Saboru s otkopčanim ‘šlicem‘, Jandroković mu pokušao reći, ali uzalud: ‘Neću ja njemu odlaziti‘

Mostov zastupnik prepucavao se sa šefom Sabora i zaradio tri opomene

Miro Bulj

 Damjan Tadic/Cropix

Već na samom početku aktualnog prijepodneva predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković podijelio niz opomena zbog zloupotrebe instituta povrede Poslovnika. Jandroković je oduzeo riječ Miri Bulju (Most), a nezavisnu Karolinu Vidović Krišto udaljio sa sjednice.

Ovaj aktualan sat je besmislen jer u Saboru jedino treba raspravljati o neviđenoj pljački Ine i ostavci Vlade i raspuštanju Sabora, rekao je na početku sjednice Bulj, pozivajući se na povredu Poslovnika.

Nakon što mu Jandroković dao opomene jer to o čemu govori nije nikakvo obrazloženje povrede Poslovnika, Bulj je nastavio s optužbama na račun Vlade. Jandroković mu je zatim dao i treću opomenu te mu rekao kako više ne može govoriti.

- Još bih vam nešto želio reći, ali ne mogu javno, rekao je Jandroković na što mu je Bulj rekao neka slobodno kaže.

- Ne bi bilo vama baš zgodno, pitajte suradnike koji su vam blizu, rekao mu je Jandroković.

Bulj je ponovno pitao Jandrokovića što mu to želi reći, a šef Sabora ga je pozvao k sebi, no Mostov zastupnik je rekao da "neće on njemu dolaziti".

Kad su se saborski zastupnici uskomešali, Jandroković ih je pitalo jesu li sada svi znatiželjni i dodao kako će kasnije vidjeti o čemu govori.

No na snimci sjednice Sabora vidi se kako je Jandroković vjerojatno govorio o Buljevu otkopčanom patentnom zatvaraču na hlačama.

image

Miro Bulj

Screenshot/
image

Miro Bulj

Screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2022 10:56