POTEŠKOĆE

BURA BLOKIRALA DALMATINU, U PREKIDU I BRODSKE LINIJE Problemi i na autocesti A3: 'Primili smo dojavu da na kolnik izlijeću divlje svinje!'

Ilustracija, Maslenički most
 Zvonimir Barišin / Hanza Media

Od 21:11 sati zbog olujnih udara vjetra na mostu Maslenica zatvorena je za sve skupine vozila autocesta A1 između čvorova Maslenica i Posedarje u oba smjera. Obilazak je državnom cestom DC8 između čvorova Maslenica i Posedarje.

Zbog opasnosti od naleta na životinje na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 80. km između čvorova Križ i Popovača vozi se uz ograničenje brzine. Prema dojavi radi se o divljim svinjama, javio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog jake bure na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je dodatno za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. I II. skupina).

Jak vjetar usporava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između tunela Tuhobić i Kikovice. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu su katamaranske linije Split-Vis-Split, Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Hvar-Korčula i Split-Rogač te brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:57