NOVA PORUKA

Butković o Milanoviću: ‘Reći ću vam još samo jednu stvar. Njegov plan je propao, više ne postoji‘

- Sve sam rekao u svojim objavama, ali reći ću vam jednu stvar. Nakon njegove izjave, nameće se jedan zaključak, kaže Butković

Oleg Butković

 Lucija Ocko/Cropix

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković se obratio javnosti nakon obilaska obnovljene zgrade željezničkog kolodvora u Puli.

- Drago mi je da smo u Istri, u zgradi kolodvora u Puli, gdje se radi obnova. Činjenica jest da danas, nakon svih velikih projekata, kojih u Istri i Primorsko-goranskoj županiji ima puno, izgradili smo dosta cesta i autocesta. Kao i lučku infrastrukturu, zračne luke... U narednom razdoblju bavit ćemo se željezničkom infrastrukturom. Paralelno, dogovorili smo i krenuli u realizaciju kredita s Europskom investicijskom bankom u vrijednosti 900 milijuna eura. Time ćemo izgraditi 55 kilometara pruge istarske željeznice, rekao je Butković pa se ponovno osvrnuo na predsjednika Zorana Milanovića.

- Sve sam rekao u svojim objavama, ali reći ću vam jednu stvar. Nakon njegove izjave, nameće se jedan zaključak. Njegov lukavi plan je propao, više ne postoji. Nema više lukavog plana i onoga što je najavljivao. Samo to mogu reći, rekao je Butković i najavio novu Facebook objavu za večeras, prenosi N1.

Komentirao je i izborne jedinice.

- Ne možete napraviti idealne izborne jedinice. To ne bi trebao biti problem jer svi mogu glasati. Pozivamo sve građane da izađu na izbore i to je to, zaključio je Butković, prenosi N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:36