IDE PO NOVI MANDAT

Čačić: ‘Uvjerljiv rezultat prikupljenih potpisa bit će još uvjerljiviji na izborima‘

Prikupljanje potpisa nije bilo ni lako ni jednostavno s obzirom na vrijeme korone, a i nešto malo kiše, rekao je
Radimir Čačić
 Zeljko Hajdinjak/CROPIX

Aktualni varaždinski župan i predsjednik Narodne stranke-Reformisti Radimir Čačić u srijedu je predao 10.298 potpisa za kandidaturu za novi mandat na čelu županije, a poručio je i da će uvjerljiv rezultat prikupljenih potpisa biti još uvjerljiviji na izborima.

S kandidatom za zamjenika župana, Robertom Vugrinom, koji mu je i sad zamjenik, te saborskom zastupnicom Natalijom Martinčević, Čačić je predao potpise Županijskom izbornom povjerenstvu. Novinarima je izjavio da su Reformisti u Varaždinskoj županiji prikupili više od 20 tisuća potpisa.

- To je 10.298 potpisa za župana i 9.945 potpisa za naše kandidate za načelnike i gradonačelnice, s obzirom da ih ima više. Nije to bilo ni lako ni jednostavno s obzirom na vrijeme korone, a i nešto malo kiše - rekao je Čačić prije predaje potpisa.

- Ovo je uvjerljivo najveći rezultat dosad, a bit će tako i do kraja, od jedne samostalne stranke koja izlazi na izbore - dodao je.

Čačić je siguran da će ovaj, kako ga je nazvao, uvjerljiv rezultat prikupljenih potpisa biti još uvjerljiviji na izborima.

Radimir Čačić varaždinski je župan u prvom mandatu bio od 2005. do 2008. godine, a na to je mjesto ponovno došao na izborima prije četiri godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2021 17:38