O PRIJETNJAMA SMRĆU

Capak: ‘Ono što je objavljeno u medijima je notorna laž! Evo zašto nisam išao na Novu TV‘

Zagrebačka policija, koja je primila prijavu zbog prijetnji prije dva mjeseca, provodi izvide vezano uz ovaj slučaj
Krunoslav Capak
 Damjan Tadić/Cropix

Ministar zdravstva Vili Beroš te ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak održali su konferenciju za medije povodom obilježavanja Dana ružičaste vrpce.

Capak se osvrnuo na prijetnje smrću.

- Ono što je objavljeno u medijima je notorna laž. Prijetnju smrću primio sam još prije mjesec dana i prijavio je, ne bojim se za svoj život. Jučer nisam išao na intervju Novu TV zato što je moja majka hospitalizirana - kazao je Capak.

Zagrebačka policija potvrdila je da provodi izvide zbog prijetnje smrću koja je u kolovozu upućena ravnatelju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i članu Nacionalnog stožera Civilne zaštite Krunoslavu Capaku.

Odjel za odnose s javnošću PU zagrebačke potvrdio je Hini da policija provodi izvide, ne navodeći identitet primatelja prijetnje ni detalje samog događaja.

Mediji podsjećaju da je Krunoslav Capak u srpnju izjavio kako je primio stotinjak mailova koje mu upućuju nezadovoljni mladenci i organizatori vjenčanja koja su bila odgođena zbog epidemioloških mjera.

Capak je tijekom ljeta ustvrdio kako ga građani prozivaju da ''terorizira narod'' dodajući da tada nije primio prijetnje smrću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 10:40