ARKANOVA UDOVICA

CECA, PERSONA NON GRATA U HRVATSKOJ 'Mogu se samo nasmijati na njihove zabrane, nisam se nimalo potresla. Moja brojna publika iz RH uvijek nađe put do mene'

ljubljana 210505 na koncertu tivoli ceca svetlana raznatovic narodnjacifoto: srdan vrancic -desk-
 Srdjan Vrancic / EPH

Nakon što je Jutarnji proteklog vikenda objavio da je među osobama kojima je Hrvatska zabranila ulazak u državu i srpska turbofolk pjevačica Svetlana Ražnatović Ceca, Arkanova udovica je u srpskim medijima kazala da je ta zabrana uopće ne zanima.

- Nikada nisam ni ušla u Hrvatsku niti sam imala namjeru tamo ići. Nisam ni znala da su me stavili na listu nepoželjnih. Uopće me to ne zanima. Mogu se samo nasmijati na njihove zabrane. Nisam se nimalo potresla, baš me briga. Nek rade što hoće, nek me stavljaju na crne liste, ja svakako ne bih ni išla u Hrvatsku, izjavila je Ceca za srpski tabloid Informer.

Pohvalila se i da dobro bira kojim rutama putuje, samo kako bi izbjegla Hrvatsku, koju, kako tvrdi, ne koristi ni u tranzitu.

- Svuda putujem avionom, tako da uopće nemam potrebe ulaziti u tu zemlju. Moji putevi ne vode tamo, a moja brojna publika iz Hrvatske uvijek nađe put do mene. Uzalud je svima da me zabranjuju, kazala je Arkanova udovica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 00:50