OBJAVIO NA FACEBOOKU

Čelnik Skupštine Splitsko-dalmatinske priznao: ‘Oborio sam autom mlađu pješakinju na prijelazu‘

Mate Šimundić iz Domovinskog pokreta sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je lakše ozlijeđena mlađa žena.
Mate Šimundić, predsjednik Skupštine Splitsko-dalmatinske županije
 Vladimir Dugandžić/cropix

Mate Šimundić, predsjednik Skupštine Splitsko-dalmatinske županije, objavio je na Facebooku da je jučer sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je lakše ozlijeđena pješakinja. Policija je, podsjećamo, sinoć objavila apel u kojim traži očevice spomenute prometne nesreće:

- Dana 07. listopada 2021. godine oko 16.30 sati na kolniku ulice Zrinsko Frankopanske dogodila se prometna nesreća, nalet osobnog automobila na dijete koje je zadobilo lakše tjelesne ozljede. U svezu s prometnom nesrećom dovodi se nepoznati vozač sa osobnim automobilom marke Opel Zafira nepoznatih registracijskih oznaka. Mole se očevici ove prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije osobno ili na tel: 021 504-036 ili 021 504-010 - objavila je policija, a jutros se o svemu oglasio Šimundić:

- Dužnost mi je obavijestiti javnost kako sam jučer u popodnevnim satima sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je lakše ozlijeđena mlađa ženska osoba - napisao je Šimundić pa nastavio:

Naime, zbog kiše i loše vidljivosti kasno sam primijetio pješakinju koja se naglo stvorila iza drugog vozila te sam istu bočnom stranom automobila oborio na pješačkom prijelazu. Isti tren sam izašao iz vozila i pitao pješakinju, koja se sama odmah ustala, je li dobro i treba li ju negdje odvesti. Odgovorila je kako je dobro i da ne treba ništa. Budući da pješakinja na sebi nije imala nikakvih vidljivih ozljeda, a kazala je na moj ponovljeni upit da je sve u redu i da ne treba ništa, napustio sam mjesto udesa.



Žao mi je što nisam stigao uzeti kontakt unesreće osobe te ju ovom prilikom molim da mi se javi - napisao je na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:37