NAJLUĐI OGLAS

CIJELA PEŠČENICA TRAŽI ČIKU 'Nije šala, stvarno dajem svoj Porsche onome tko mi vrati mog ljubimca!'

Riječ je o odličnom autu, ali pas mi je ipak draži - kaže neutješni Borna Jakušić
 Ronald Goršić / CROPIX

Otkad se njihov neobičan oglas pojavio u Zagrebu, Borni i Antoniju ne prestaju zvoniti telefoni, a njihova potraga za nestašnim psom Čikom postala je viralni hit.

Čiko je sedmogodišnji američki stafordski terijer koji je Borni Jakušiću iz kuće na Peščenici pobjegao na sam Uskrs, a u nadi da će se ljudi dodatno potruditi i pomoći mu ga tražiti, nalazniku nudi ni više, ni manje - nego svoj vintage Porsche 924 iz 1979.

- Nije šala, nije trik. Toliko volim tog cucka - kaže Borna, čiji je prijatelj Antonio prvi došao na ideju i sada mu poamže u lovu na Čika.

Jakušićev Porsche je auto na kojem, doduše, treba malo poraditi. Trenutnu vrijednost vlasnik procjenjuje na oko 2 tisuće eura, a otkad ga je kupio, u njega je i sam uložio dodatnih nekoliko tisuća. U zadnje ga je vrijeme malo zapostavio, ali kaže da je i dalje riječ o odličnom autu, no pas mu je ipak draži.

- Prije Uskrsa je vadio tri očnjaka i ima šavove pa nam je važno da mu što prije pomognemo - kaže Borna. Čiko je inače smeđe boje, s bijelim trbuhom, krivo zaraslim repom i spuštenim desnim uhom. Vlasnika se može kontaktirati na 0976411622.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 15:17