VELIKA ŠKRTICA

Cinestar ukinuo meni i piće u sklopu usluge ‘Gold Class‘, ali ostavio iste cijene

Iz cinestara kažu kako nisu imali prostora za spuštanje cijene jer je usluga iznimno skupa
 Nikola Vilic/Cropix

Svi oni koji su se u vrijeme pandemije odvažili otići u kino, prilično su se razočarali, posebno ako su u Cinestaru platili njihovu najluksuzniju uslugu Gold Class. Mnogima je i inače preskupa, ali riječ je o varijanti u kojoj korisnik za izdašnu cijenu od oko 150 kuna, uz kino ulaznicu, dobiva jedan Gold Class meni po izboru, koji mu može biti serviran prije ili tijekom filma, jedno bezalkoholno piće koja ga nakon dolaska očekuje u kino dvorani, a uslugu konobara moguće je dobiti tijekom cijele projekcije pritiskom na zeleni gumb.

Osim toga, projekcije se odvijaju u posebnim dvoranama s manjim brojem sjedala, opremljenima i stolićima za konzumaciju jela i pića. Naravno, zbog epidemioloških razloga i zabrane posluživanja jela i pića Cinestar je u sklopu Gold Class usluge ukinuo konzumaciju hrane i pića tijekom projekcije zbog čega usluga Gold Classa do daljnjeg ne uključuje taj dodatak.

Međutim, cijena ulaznica za ovu uslugu ostala je ista. Kako smo doznali u Cinestaru, uslugu su morali prilagoditi iz epidemioloških razloga, a pojašnjavaju kako nisu imali prostora za spuštanje cijene jer je ona iznimno skupa.

“S obzirom na mjere temeljem kojih nam je smanjen kapacitet dvorana te naša dodatna ulaganja u dezinfekciju samih dvorana, nije moguće smanjenje cijene za predmetne predstave. Skrećemo vam pažnju da se radi o našoj najluksuznijoj usluzi koja zbog toga sa sobom nosi i najveće troškove te je mogućnost smanjenja cijene izrazito mala. Zbog svega navedenog, posjetiteljima omogućujemo i druge pogodnosti, primjerice besplatne kokice 2GO nakon završetka predstave”, poručuju iz Cinestara te dodaju kako su projekcije iz Gold Classa dostupne i u sklopu redovnih projekcija gdje ih je moguće gledati po nižoj cijeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:53