DRAMA U KAIRU

Ćirin bijeg iz pakla: Bilo je grozno i nepodnošljivo!

Trener svih trenera našao se u epicentru egipatskog kaosa. Nakon što je u nedjelju nekako uspio doći do aerodroma, činilo se kako će tamo i ostati. Ipak, uspio je poletjeti za Beč

ZAGREB - Slušaj, mi ćemo krenuti iz hotela, a ako nam zaustave autobus, bar će nas na rukama nositi do aerodroma - još je u subotu širio dobro rasploženje Ćiro Blažević, koji se s olimpijskom reprezentacijom Kine zatekao u kaosu što je zahvatio Egipat . No, već u nedjelju optimizam je bio prošlost. Nakon što su uspjeli stići do zračne luke u Kairu, nada da će uskoro ostaviti Bliski istok lagano se pretvarala u utopiju. Mobiteli su malo radili, malo ne. Ipak, Ćiro je nekako uspio poslati SMS poruku:

“Blokiran. Ne mogu nikuda. I Besek također. Grozno i nepodnošljivo!”

FOTO: Kaos u Egiptu: Više od 100 mrtvih, pljačkaši haraju Kairom, zabranjena Al Jazeera

Da misija neće biti laka moglo se zaključiti i dan prije, kada se član Ćirinog stručnog stožera Antonio Šišić zaputio prema aerodromu.

- Na ulicama smo vidjeli prosvjednike, zapaljene zgrade ministarstva i vozila. Situacija nije bila nimalo ugodna - otkrio nam je Šišić, koji nije uspio pronaći svoje mjesto u avionu za München s obzirom da je Lufthansa otkazala letove, već je u Zagreb odletio preko Beča. Istom rutom su, kako saznajemo, iz egipatskog pakla nakon niza peripetija poletjeli Ćiro Blažević i pomoćnik Besek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 05:00