KRKLJANAC NA IPSILONU

Čitatelj Jutarnjeg: Čekao sam u koloni pola sata dok nije prošao Plenković; Milić: Dogodila se nesreća

Glasnogovornika Vlade pitali smo o čemu je riječ i dobili odgovor kako je premijerov utjecaj na prometnu situaciju na Ipsilonu bio minimalan i zanemariv
arhiva
 Goran Mehkek/CROPIX

Zbog radova na Istarskom ipsilonu vrlo su česti zastoji zbog posebne regulacije prometa koja na pojedinim dionicama podrazumijeva naizmjenično puštanje vozila jednom trakom, no čekanja na privremenim semaforima nikada ne traju dulje od 10 minuta.

Jutarnjem se javio čitatelj koji kaže da je danas stajao pola sata u koloni, te da se ona pomaknula i krenula tek kada je iz suprotnog smjera prošla kolona u kojoj je bio premijer Andrej Plenković koji je danas u Puli.

Čitatelj je napomenuo kako je svjestan gužvi zbog radova, spomenuo je da se dogodila prometna nesreća, ali je uvjerenja da je dodatnom stajanju u koloni zbog kojega je zakasnio na poslovni sastanak doprinio premijer Plenković čija je kolona dodatno usporila ostale putnike.

Glasnogovornika Vlade Marka Milića pitali smo o čemu je riječ i dobili odgovor kako je premijerov utjecaj na prometnu situaciju na Ipsilonu bio minimalan i zanemariv.

- Dogodila se prometna nezgoda, još uvijek se vrši očevid, ima ozlijeđenih, a jedna osoba je teže stradala. Intervenirala je hitna pomoć i vatrogasci, a gužve se stvaraju cijelo vrijeme. Očevid još uvijek traje, a regulaciju prometa vrši koncesionar Bine Istre - naveo je Milić koji nije mogao dati precizniji odgovor na pitanje koliko je premijer čekao u koloni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:39