PREVELIK IZNOS

ČITATELJI JUTARNJEG O ANI RUCNER: 'Takvo megalomansko trošenje nas je i dovelo na prosjački štap!'

Glazbenica je od Hrvatske turističke zajednice za promociju naše zemlje primila 5,3 milijuna kuna
 Facebook

Tekstovi Jutarnjeg lista na temu glazbenice Ane Rucner koja je od Hrvatske turističke zajednice za promociju naše zemlje primila 5,3 milijuna kuna u javnosti su izazvali burnu reakciju. Naši čitatelji ostavili su brojne gnjevne reakcije ispod članaka, a rijetki su stali u njenu obranu.

No, umjesto čitatelja to je učinio predsjednik HTZ-a Niko Bulić koji je izjavio da stoji iza te odluke te da bi to učinio opet.

NIKO BULIĆ O ANI RUCNER 'Nije mi žao! Opet bih na nju potrošio 5,3 milijuna kuna'

'Nevjerojatno. Dok većina građana jedva spaja kraj s krajem, a dosta njih živi na rubu gladi, ovaj čovjek daje milijune za promociju. Koliko treba biti udaljen od stvarnosti pa na ovakav megalomanski način trošiti novac poreznih obveznika. U nekim mjestima u Lici ljudi mole za hranu jer nema pučkih kuhinja. Ovaj novac bi bio dovoljan za nekoliko takvih kuhinja. Ovakav odnos moćnika prema tuđem novcu je i doveo građane na prosjački stap, od 90-tih na ovamo', napisao je jedan ogorčeni čitatelj.

'Slažem se da treba domovinu predstaviti u najboljem izdanju, ali sve treba biti čisto i efikasno. Gdje god se ulaže lova traži se i povratna informacija, koliku je dobit ostvario taj ulog. Jasno je da mi svi radimo radi love, ali u ovom slučaju bi trebalo proraditi i barem malo domoljublja. Ana je promovirala domovinu i usput dobro zaradila, ali i domovina je promovirala nju', napomenuo je drugi čitatelj.

ANA RUCNER NA RUČNIKU HTZ-a ODGOVORILA NA PISANJE JUTARNJEG 'Ništa mi neće ovaj dan pokvarit'

Jedan čitatelj podsjetio je kolki je doprinos sportaša u promidžbi zemlje, ali su usprkos tome u ovakvim akcijama često zaobiđeni.

'Sjećam se gospodina Rudića, nakon osvojenog svjetskog zlata kako je bio razočaran odnosom politike prema tim momcima,koji uz put svi zajedno nakon još nekoliko medalja nisu dobili toliko love kao ova mlada dama', primjetio je čitatelj.

Neki su se osvrnuli i na karijeru Ane Rucner.

'Svira li ona ili stalno pokazuje ženske atribute? Naime, ja više i nisam siguran da je ona baš toliko vrhunska glazbenica koliko je starleta! Iz vrhunskog je prešla u jeftino', napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:24