TEŠKO PJEŠACIMA S NJIM

ČITATELJICA OGORČENA NEODGOVORNIM PONAŠANJEM VOZAČA U CENTRU SPLITA 'Zbio me je s bebom uza zid i još napao!'

 
 Foto: čitateljica Slobodne Dalmacije

Nesavjesnih vozača ima na svakom koraku, a ovog puta Slobodnoj Dalmaciji se obratila čitateljica koja je ostala šokirana ponašanjem vozača jednog dostavnog vozila.

U Ulici Svetog Petra starog u Splitu, uz istočnu stranu Biskupove palače, prolazila je s bebom u kolicima i naišla na kombi kojeg je u tom trenutku zaključavao vozač koji se spremao obaviti dostavu robe u neki od obližnjih poslovnih prostora.

- Kada sam ga pitala na koji bi način trebala proći pločnikom na koji se on parkirao jednim kotačem i pješacima ostavio vrlo uzak prolaz, neljubazno mi je odgovorio i otišao. Zatim sam nazvala i broj telefona tvrtke koji sam pročitala na vratima kombija kako bi njegova poslodavca upozorila na ponašanje dostavljača. Međutim, nikoga nisam dobila - istaknula je sugovornica novinara Slobodne.

Je li vozač mogao ispravno parkirati, a da pri tome stražnjim dijelom kombija ne smeta drugima prilikom vožnje uskom ulicom, upitno je, ali i da nije, trebao je osigurati normalan prostor pješacima, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 06:59