VELIKA ŠKRTICA

Čitateljica šokirana nakon kupovine papirnatih ručnika: ‘Pogledajte što su napravili, više ih neću uzimati!‘

‘Prilažem vam listove papira koje sam kupila u Medulinu prošlog ljeta i sada u Zagrebu...‘
 Cropix, čitateljica

Nakon što nam se prošlog tjedna javila jedna umirovljenica kako bi nas upozorila da su žrtve "šrinkflacije" postale čak i spužvice za pranje suđa, evo novog primjera.

Jedna čitateljica obratila se Velikoj škrtici nakon što je ostala šokirana koliko su se smanjili njeni omiljeni papirnati ručnici iz jednog trgovačkog lanca.

image

Usporedba papirnatih ručnika

Čitateljica

Riječ je o XXL paketu koji je najednom postao S, a gospođa je to uspjela primjetiti zahvaljujući činjenici da je sačuvala jedan stari paket istih ručnika kupljen u Medulinu.

- Prilažem vam listove papira koje sam otrgnula iz velikih papirnatih ručnika kupljenih u jednom trgovačkom centru u Medulinu prošloga ljeta i nakon toga u Zagrebu. Veći list pripada roli iz Medulina, a manji roli iz Zagreba. Osim veličine, ni kvaliteta papira nije ista, iako je riječ o identičnom proizvodu s dva sloja, napisala nam je naša čitateljica napomenuvši da je bila šokirana razlikom i da te papire više definitivno neće kupovati.

Niti ih preporučivati.

Imate prijedlog za veliku škrticu?

Pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uključite se u Facebook grupu Velika škrtica, povežite se s najvećom zajednicom potrošača i saznajte odgovore na sva pitanja o kojima drugi šute.

image
Jutarnji list
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 18:57