NEOBIČNA ADRESA

Civilna zaštita zahtjeve za dodjelu kontejnera prima na Gmailu, objasnili su i zašto

‘MUP-ova domena ima zaštitu pa mail adrese koje imaju neku reklamu ne prolaze, a tu se primaju ponude za pomoć raznih tvrtki‘
 Darko Tomas/Cropix

Ravnateljstvo civilne zaštite pozvalo je građane koji žele predati zahtjev za dodjelu kontejnera da to učine isključivo putem e-pošte "Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite." ili telefonskog broja 098 1818 986.

"Molimo građane koji predaju zahtjev za dodjelu kontejnera da to učine isključivo putem e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili broj 0981818986. Broj mobitela objavljen putem nekih društvenih mreža nije kontakt broj za predaju spomenutih zahtjeva", izvijestili su u subotu iz Ravnateljstva Civilne zaštite MUP-a.

Pojasnili su da je gmail adresa "Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite." otvorena zato što pristup putem web maila na @mup.hr izvan domene mup-net mreže ima odgodu i ograničen pristup iz sigurnosnih razloga kada se pristupa uz pomoć satelitskog interneta koji je i postavljen u zapovjedno komunikacijsko vozilo Ravnateljstva civilne zaštite.

"Kako bismo zaprimali potrebe za pomoć obiteljima pogođenih potresom u realnom vremenu bez odgode te žurno djelovali sukladno tome izrađen je korisnički račun na domeni @gmail.com", izvijestili su i dodali kao se na gmail može pristupati s više računala istovremeno, što je bitno jer više ljudi radi na tome.

MUP-ova domena, kako su napomenuli, ima zaštitu pa mail adrese koje imaju neku reklamu ne prolaze, a tu se primaju ponude za pomoć raznih tvrtki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:59