ODREKLA SE OČEVA PARTNERA KONČARA

Ivana Nobilo: U potpunosti sam uz svoju svekrvu

Ivana Nobilo je u teškoj situaciji - njezina svekrva je osumnjičena zbog očevog poslovnog partnera Končara

ZAGREB - Sve ovo očekivani je slijed događaja. Naravno da bi bilo ugodnije da se uopće nije dogodilo, no kao legalist podržavam sve zakonske mjere i akcije kako bi se doznala istina. Istodobno pak dajem punu podršku obitelji Cetinski.

U najvećoj dvojbi

O javnim istupima gospodina Danka Končara i njemu samome imam svoje mišljenje, ali ono nije bitno.

Kao njegova bivša PR menadžerica, to i ne mogu komentirati - izjavila je Ivana Nobilo Cetinski o uhićenju svoje svekrve Vinke Cetinski.

Premda bi se mnogi na njezinu mjestu u ovakvoj situaciji potpuno isključili, Ivana potpuno smireno i konkretno odgovara na sva pitanja, smatrajući kako s novinarima treba profesionalno surađivati.

Mnogi su, naime, očekivali da će upravo ona biti u najvećoj dvojbi kome se prikloniti - svojoj ili obitelji supruga pjevača Tonyja - jer je njezin otac, odvjetnik Anto Nobilo, i dalje poslovni partner poduzetnika Danka Končara koji je Ivaninu svekrvu i svoju najbližu suradnicu Vinku Cetinski optužio za teška kaznena djela.

Ugovor s Končarevom tvrtkom Kermas ulaganja agencija Nobilo&Cetinski raskinula je 31. prosinca prošle godine i Ivana otada maksimalno podržava svekrvu u dokazivanju nevinosti.

No, za Danka Končara radila je još tri mjeseca nakon što je skandal izašao u javnost.

Kao Končarova glasnogovornica, u jeku medijske halabuke oko njegova burnog života, od zatvorskih dana u bivšoj Jugoslaviji zbog financijske pronevjere do privatnih problema sa suprugom i prvog neuspješnog preuzimanja brodogradilišta, prije ga je zastupala pune dvije godine.

Izjavom za Jutarnji jasno se pak odrekla očevog bogatog poslovnog partnera i priznala kako u najvećoj hrvatskoj obiteljsko-poslovnoj sapunici vjeruje Tonyjevoj majci Vinki.

Obitelj najvažnija

Ivanin otac Anto, suprotno nekim medijskim napisima, doznajemo, potpuno se distancirao od toga sukoba. Iako i dalje surađuje s Končarovom tvrtkom Kermas ulaganja, u ovo se ne želi miješati zbog izravnog sukoba interesa i kako ne bi narušio dosad skladne obiteljske odnose.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 06:21