16-DAN NESTANKA ANTONIJE BILIĆ

Policija traži starijeg muškarca autostopera, drugog svjedoka nestanka Antonije Bilić

Muškarac sijede je kose i suhe koštunjave građe stopirao je istog dana na istom mjestu kao i Antonija

ŠIBENIK - Policija je počela intenzivnu potragu za muškarcem koji je 7. lipnja, dana kada je nestala i Antonija Bilić, stopirao na mostu preko Čikole na istom mjestu gdje se 17-godišnja djevojka ukrcala na tegljač bijele boje s plavom ceradom, priopćio je načelnik šibensko-kninske Policijske uprave Ivica Kostanić.

- Muškarac ima između 50 i 60 godina, sijede je kose i suhe koštunjave građe. Apeliramo sve građane koji imaju informacije o njemu da se jave u najbližu policijsku postaju ili na broj 192 - pozvao je Kostanić.

Policija: Imamo snimke tragova guma kamiona! Vidjet ćemo ima li neobičnih okretanja

Policija sada i radarima pretražuje teren! U potrazi od jutros i njeni vršnjaci s Facebooka

INFOGRAFIKA Pojavili se novi sumnjivci: Zadranin koji ima Passat i vozač kamiona kojeg danima nitko nije vidio

Najveća masovna potraga u povijesti Hrvatske još uvijek nije urodila plodom i ne zna se gdje je nestala Antonija Bilić. Unatoč velikom trudu pripadnika policije, HGSS-a i dobrovoljaca, trag nestanka 17-godišnje Drnišanke polako blijedi.

Policija se nada kako ranije spomenuti stariji muškarac možda ima ključne informacije za pronalazak Antonije stoga ga se poziva da se što prije javi.

Podsjetimo, Antonija je nestala nakon što se na mostu preko Čikole ukrcala na bijeli tegljač s plavom ceradom. Od tada joj se gubi svaki trag. Policija je u 13 dana potrage za maloljetnom Antonijom provjerila više od 380 osoba koje sliče objavljenom fotorobotu muškarca koji je djevojku povezao kamionom, no nikoga ne dovodi u izravnu vezu s njezinim nestankom.

Pregledani su i analizirani zapisi s nadzornih kamera na autocestama, graničnim prijelazima, benzinskim postajama, parkiralištima... Provjeravaju se prijevozničke tvrtke koje imaju u vlasništvu ili koriste teretna vozila slična traženom kamionu.

Pripadnici HGSS-a nakon više neuspješnih pokušaja u potragu su odlučili krenuti razmišljajući kao 'bolestan um', to jest kao osoba koja bi možda htjela nanijeti zlo djevojci. Krenuli su od mosta na kojem je Antonija posljednji put viđena te su vozili prema Splitu, no ni to nije polučilo rezultate.

Potraga za 17-godišnjom Antonijom Bilić nastavlja se i danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 21:39