HADŽIĆEVA LJUBAVNICA

Svi smo znali da je u vezi sa zločincem, to je ratna ljubav

Mještani Bobote: Borislava je draga i dobra žena, sve ostalo je njena privatna stvar. Mi Hadžića u Boboti nikad nismo vidjeli, kod nas nije bio

BOBOTA - Kuća u Mitrovićevoj ulici 57 u Boboti, selu između Vukovara i Osijeka, u kojoj žive Hadžićeva ljubavnica Borislava Mitrović (rođena 1969.) i njihova malodobna kći Milica (1998.), jučer je bila pod opsadom novinara. Vrata su bila zaključana, a rolete spuštene, baš kao i na susjednim kućama.

Srpsko selo

Rijetki su mještani Bobote, sela gotovo isključivo nastanjenog Srbima, željeli kontaktirati s novinarima nakon što su roditelji Borislave Mitrović, mati Jelica i otac Nikola, dan prije toga beogradskim medijima potvrdili da je njihova kći bila u ljubavnoj vezi s 11 godina starijim optuženikom za ratne zločine Goranom Hadžićem.

Nije to ništa posebno

- Ona je draga i dobra žena, sve ostalo je njezina privatna stvar - reklo je dvoje Boboćana. Spominju i kako je to “vjerojatno bila ljubav iz ratnog doba”. Čuli su da se priča kako je Hadžić tijekom godina skrivanja navodno dolazio u Bobotu , ali to drže smiješnim.

- Mi ga u Boboti nismo vidjeli, kod nas nije bio! - komentiraju sa smijehom. U susjedstvu kuće u kojoj živi Hadžićeva “druga obitelj” na ulici gotovo nikoga nema. Samo dvije starije žene.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:32