NOVI SKANAL >> PRVI ČOVJEK GRADA KAO SVODNIK

Makarski gradonačelnik Ožić Bebek novinaru, uvjeren da je šeik, ponudio nabaviti prostitutke!

HDZ-ovac Marko Ožić Bebek povjerovao je lažnom šeiku iako je samo bio odjeven u tradicionalnu arapsku odjeću

MAKARSKA - Nakon prošlotjednog skandala oko 'Makarskog primorja' koje je preko glavnog urednika Ive Ćurkovića poručilo turistima iz Bosne i Hercegovine da nisu dobrodošli u Hrvatsku , Makarsku ponovo potresa skandal. Ovoga je puta u pitanju prostitucija.

Naime, prema pisanju Večernjeg lista, makarski gradonačelnik Marko Ožić Bebek (HDZ) ponudio je novinaru Večernjeg lista Hassanu Haidaru Diabu, koji mu se lažno predstavio kao bogati katarski šeik i suvlasnik Al Jazeere, brojne projekte u koje treba uložiti te hotel Dalmaciju da bi mu na kraju obećao nabaviti i prostitutke .

Gradonačelnik Makarske lakovjerno povjerovao je lažnom šeiku iako nije imao niti veliku jahtu niti bogatu pratnju već je samo bio odjeven u tradicionalnu arapsku odjeću.

- E, to bi nas spasilo. Znate, naša vlada ništa ne radi kad je makarski turizam u pitanju. Evo, ja bih ponudio nekoliko projekata šeiku, kojima bi brzo vratio novac - rekao je Ožić Bebek te 'šeiku' predstavio potencijalne investicije.

Na stolu su se tako našli gradnja žičare, za što već postoji projekt vrijedan 10 milijuna dolara, proširenje sportskog centra s novim terenima za košarku, rukomet, odbojku i bazen, kupnja hotela Dalmacija za 40 milijuna dolara te 'odličan komad zemlje tik do plaže na kojem se može sagraditi turistički centar s hotelima'.

Lažni je šeik potom Ožić Bebeku naglasio kako je čuo da su Hrvatice lijepe žene te ga pitao može li što učiniti na tome pogledu.

- Ma naravno. Idući put kad dođe sve će biti sređeno. Moj prijatelj, ravnatelj jedne bolnice, ima sve pod kontrolom. On zna kako i kada se može što nabaviti . Preko njega ćemo srediti sve što voli. Naravno, uz zajamčenu diskreciju - otvoreno je potencijalnom investitoru, srećom lažnom, Ožić Bebek ponudio nabavljanje prostitutki.

Uza sve to, Ožić Bebek je javno prozvao predsjednicu svoje stranke i premijerku Jadranku Kosor da više nimalo ne mari o makarskom turizmu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 07:32