MISTIČNI BROJEVI

PIŠE ZLATKO ŠIMIĆ Što možemo očekivati u danu s čak šest jedinica: Petak, 11. 11. 2011. dan za padanje maski

Ako u petak 11. studenoga u 11 sati, 11 minuta i 11 sekundi pogledate na sat i zaželite želju, ta mistična kombinacija brojeva pomoći će vam da se želja svakako ispuni.

U tom trenutku (11. 11. 11. 11. 11. 11.), slažu se svi numerolozi s kojima smo razgovarali, broj 11 će biti na vrhuncu. Što to znači? Ili bolje rečeno, što bi to nama moglo značiti ovog petka, kada taj zanimljivi datum dolazi na red?

Što će reći Granić

Umjesto nerealnih želja, odabrali smo dva događaja koja bi mogla biti najzanimljivija toga dana. Svjedočenje Mate Granića na suđenju Sanaderu i prvu utakmicu doigravanja za plasman na Europsko prvenstvo koju “ vatreni” igraju s Turskom. To nam se čini da je nekako na vrhuncu. Nažalost, nijedan od numerologa nije htio, a kako bi i znao, nagađati što će Mate Granić reći ako bude svjedočio tog 11. 11. u 11 sati i 11 minuta. Hoće li presudnu ulogu odigrati neka poslovnica banke na kućnom broju 11 ili će pozvati 11 novih svjedoka koji će potkrijepiti njegove tvrdnje?

Odgovor na ta izuzetno teška pitanje vjerojatno ne bi znali ni futurolozi. Nismo dobili ni odgovor na pitanje postoje li realne šanse da na utakmici u Istanbulu jedan od naših jedanaest igrača, onaj s brojem 11 ( Darijo Srna) baš u 11. minuti postigne pogodak sa 11 metara. A i izbornik Bilić , što nije loše, rođen je 11. rujna, a u imenu i prezimenu ima 11 slova.

Maske će pasti

Iako to nimalo ne zvuči nemoguće, nije nam ni palo na pamet da bi se gol u ovim minutama i s ovim brojevima mogao dogoditi i “vatrenima”. Zato u tim minutama treba posebno na oku držati turskog igrača s brojem 11 Ismaila Koybasija (koji vjerojatno neće igrati od početka).

Dugo smo tražili odgovore u vezi s tim datumom dok nam Dea Devidas, predsjednica udruge za promicanje kvalitete života Elementi (elementi.hr), inače majstorica tarota te kreatorica tehnike energetskog tretmana tijela ShamanTao, nije konačno pojasnila zašto nam nitko ne može odgovoriti. Na taj datum, kaže ona, prestaje postojati ovaj svijet kakvim ga poznajemo. Ni manje, ni više. Odigrat će se neki događaji koji će promijeniti našu dosadašnju percepciju stvarnosti.

Prvi čin osvete

- Pojednostavljeno rečeno, doći će do rušenja svega što je lažno i rađanja novog života u istini. Ili još jednostavnije, nakon tog datuma više neće biti farbanja koje je do sada prolazilo, neke bi maske mogle pasti - rekla nam je Dea Devidas, izbjegavajući bilo kakvo povezivanje s konkretnim događajima i osobama.

I što čovjeku odmah padne na pamet kad čuje “nema više farbanja” ili ”past će maske”? To je, naravno, situacija s Očenašekom Matom i Osvetnikom Slavenom. U petak dopodne svjedok Granić će na sudu reći svoju istinu, a izbornik Bilić doživjeti prvi čin osvetničkog pohoda na Turke. Bez obzira na to tko ima kakvo mišljenje o spomenutoj dvojici, ovo o farbanju i maskama ne sluti na dobro. Kao da se baš njih dvojica spominju. A što nakon toga?

- Prema nekome će se pokazati suosjećajnost, a prema nekome ne - zagonetna je bila majstorica Dea. Pa vi prosudite sami.

Grb grijeha, bolesti i nereda

Broj 11 je glavni broj numerološkog sistema, on pokriva tajne plodnosti, vezan je uz crnu magiju, neumjerenost, nasilje, nerazumnost, sukobe svake vrste... Jedanaest (11) je grb grijeha, nereda, bolesti, konflikta. Velik broj jedinica u datumu simbolizira otvara-nje “kapija svjesti” i protoke velikih energija. Jedanaesta karta tarota nazvana je Snaga.

U kaldejskoj numerologiji broj 11 je iznimno nesretan broj koji donosi nevolje u ži-votu, nesreće, prikrivene opasnosti i raznovrsna iskušenja, protivnike i izdaje...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 07:41