VLASNIK LICENCE ZA MISS ZADRŽAN U POLICIJI

EKSKLUZIVNA ispovijest misice: Kraljević me htio silovati! Namamio me u sobu i ljubio po trbuhu dok sam radila trbušnjake

Izbor za Miss Universe Hrvatske 2012. još nije ni počeo, a nezapamćen skandal nadvio se nad tim natjecanjem izbora ljepote.

Vlasnik licence za Hrvatsku Vladimir Kraljević u noći s utorka na srijedu završio je u zagrebačkoj policiji na kriminalističkoj obradi. Pritom je, ako je suditi prema svojevsnoj potvrdi koju je navodno sastavio organizator izbora Vladimir Kraljević, već poznata nova hrvatska Miss Universe za 2012. godinu.

“Potvrđujem da će Martina K... biti iduća Miss Universe Hrvatske 2012. Do sada je već pokazala velik potencijal.” stoji u potvrdi ispisanoj rukopisom na memorandumu vlasnika licence u Hrvatskoj, na kojoj se nalazi pečat tvrtke Media Produkcija d.o.o. i potpisa Vladimira Kraljevića. Original se nalazi u policiji koja provjerava radi li se o rukopisu i potpisu Vladimira Kraljevića.

O privođenju Vladimira Kraljevića službenu potvrdu u srijedu nismo mogli dobiti. No, iz neslužbenih izvora doznali smo da je Kraljević od srijede u tri sata ujutro u policiji. Policiju u prvom redu zanima rasvjetljavanje događaja koji su prethodili ispisivanju spomenute potvrde te je li Kraljević počinio kazneno djelo seksualnog zlostavljanja, za što ga je prijavila jedna od kandidatkinja.

Martina K., mlada, 22-godišnja djevojka, odrasla u Njemačkoj, imala je u utorak navečer izbor u svojim rukama. Prihvatiti garanciju organizatora izbora i postati Miss Universe Hrvatske 2012. godine ili Kraljevića prijaviti policiji za seksulano zlostavljanje, bludničenje, a možda i pokušaj silovanja. Martina K. odlučila je igrati pošteno.

- Nisam mogla prijeći preko svega - rekla je u razgovoru za Jutarnji list.

(...)

Sve o ovom slučaju pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 01:38