KARLOVAC - Slušajte, redovito u Zagrebu dobar dio moje prehrane su hrvatske mesne prerađevine. I od hrenovki, i od parizera i od mesnog nareska i pašteta. To je, dok sam tjedno u Zagrebu, negdje oko 70 do 80 posto moje prehrane. I zasad ne osjećam nikakve probleme.
Znači ja to konzumiram i imam puno povjerenje. Ovo što ste vidjeli ovdje, ovo je stvarno vrhunac ali vrlo slična situacija je i u našim mesnim industrijama koje imaju sve sustave, znate... Jer to je nemoguće... Deset godina staro meso! Pa to je da se čovjek ubije - ironično je danas komentirao u neformalnom razgovoru s novinarima nakon otvorenja novog pogona KIM-a ministar Petar Čobanković.
Ministar Čobanković poručio je seljacima da nemoraju strahovati za isplatu šteta nastalih usljed elementarne nepogode jer će s...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....