‘NIŠTA, A?‘

Ćorić i SDP-ovka ušli u totalni plinski rat na Twitteru: ‘Izlupetali ste zdrav razum hrvatskih građana!‘

Ahmetović je podsjetila na Ćorićevu izjavu iz 2020. kada je ustvrdio kako su ‘kapaciteti LNG terminala na Krku popunjeni te bi plin mogao pojeftiniti‘. - Ništa, a? - napisala je kratko
 CROPIX, Twitter

Ministar gospodarstva Tomislav Ćorić gostovao je večeras u Dnevniku Nove TV u kojem je govorio o poskupljenjima energenata i domino efektu na ostale cijene. Podsjetimo, Ćorić je, između ostalog, izjavio kako "zamrzavanje cijena nije realno, ali sigurno plin neće poskupjeti 80%" te da su si "opskrbljivači si sami krivi". Opširnije pročitajte OVDJE

Na Ćorićeve izjave ubrzo je na Twitteru reagirala SDP-ova zastupnica Mirela Ahmetović.

Ona je podsjetila na ministrovu izjavu iz lipnja 2020. godine kada je ustvrdio kako su "kapaciteti LNG terminala na Krku popunjeni te bi plin mogao pojeftiniti". - Ništa, a? - napisala je kratko Ahmetović.

Nije dugo trebalo čekati za odgovor ministra. - Cijeli svijet je suočen s plinskom krizom i rastom cijena energenata. Da, osjeti se i u Hrvatskoj, ali ćemo uvijek, za razliku od mnogih, imati sigurnu dobavu plina. Isključivo zahvaljujući LNG-u. Kritičari su se predomislili, ali dežurna lupetala ne znaju kad je dosta. (tć) - napisao je Ćorić na Twitteru i podijelio 'screenshotove' objava Jutarnjeg lista i Novog lista o LNG brodovima te reakciju Ahmetović o projektu LNG-ja iz doba dok je još bila načelnica Omišlja.

Ni Ahmetović mu 'nije ostala dužna' te je ubrzo odgovorila. - Ministre, "dežurna lupetala" odjednom su postala predmet Vašeg interesa kad se ispostavilo da sam lupetala ispravno. Nasuprot Vama koji ste u večerašnjem Dnevniku izlupetali zdrav razum hrvatskih građana. A sigurna dobava plina? Da - za Vaše prijatelje Mađare - napisala je Ahmetović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 01:39