NEĆE ANTIHRVATSKU VLAST

Ćorić: 'Možemo samo s Mostom i HDZ-om, Pupovac nam je apsolutno neprihvatljiv!'

Pero Ćorić
 Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - Saborski zastupnik HSP AS Pero Ćorić izjavio je u četvrtak kako HSP AS ne bi pristao ni na kakvo drugo preslagivanje osim onog sa postojeće dvije stranke HDZ-om i Mostom, a oštro je odbacio i nagađanja o bilo kakvom 'preslagivanju' s SDSS-om i Miloradom Pupovcem.

"Ne vidim nikakvu stabilnu većinu bez Mosta. Iako sam ja prikazivan kao glavni kritičar Mosta, pa i danas govorim da nas je tromost dovela tu gdje jesmo, očigledno vidim da se 'stalo na loptu' i očekujem da će se sljedećih dana u tom smjeru ići", rekao je Ćorić novinarima u Saboru.

Svi su, kaže, dovedeni do zida. "Moramo pokazati veliku dozu odgovornosti, a to se očekuje od tih vođa", poručio je.

Ćorić je oštro odbacio i mogućnost 'preslagivanja' Vlade zajedno sa SDSS-om rekavši kako je to njima u HSP AS apsolutno neprihvatljivo.

"Ne bismo dali čak ni potporu takvoj manjinskoj tehničkoj Vladi u kojoj bi bio Milorad Pupovac. Situacija u kojoj bismo mi imali Vladu s onima koji su državu doveli u tu poziciju, a tu mislim i na SDP i na HNS, ali i SDSS kao dio bivše nesposobne antihrvatske i atikršćanske vlasti neprihvatljiva je", poručio je odbacujući kako je rekao, "neke špekulacije" koje idu u tom smjeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. listopad 2021 23:14