NOVI RED LETENJA

Croatia Airlines uvodi nekoliko novih linija koje će Zagreb, Split i Dubrovnik spajati s Europom

Uvodi se i linija Dubrovnik - Rim, od 18. srpnja, tri puta tjedno, srijedom, subotom i nedjeljom zrakoplovima tipa DashQ400
Zrakoplov Croatia Airlinesa
 Josip Bistrović/Cropix

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik objavio je modificirani red letenja za srpanj u kojem će, od sredine ovog mjeseca, uvesti još dvije linije iz Zagreba, prema Ateni i Skoplju.

Kako javlja Croatian Aviation, dugogodišnja sezonska linija između Zagreba i Atene ponovno će biti u prometu od 14. srpnja sa tri tjedna leta, svakog utorka, četvrtka i nedjelje. Linija će, kao i do sada, prometovati sa zaustavljanjem u Dubrovniku (ZAG-DBV-ATH) a na istoj će prometovati zrakoplovi tipa DashQ400 kapaciteta 76 sjedala.

Ponovno se uvodi i linija Zagreb - Skoplje. Linija će biti u prometu od 13. srpnja, sa dva tjedna leta, svakog ponedjeljka i petka, a od 22. srpnja dodati će se još dva tjedna polaska, svake srijede i nedjelje. Na sva četiri tjedna leta najavljeni su zrakoplovi tipa A319, kapaciteta 144 sjedala.

Nove destinacije iz Splita i Dubrovnika

Croatia Airlines ponovno će letjeti na sezonskoj liniji između Splita i Lyona. Linija će biti u prometu jednom tjedno, svake subote, od 11. srpnja, a na njoj će prometovati zrakoplovi tipa DashQ400.

Od kraja srpnja kompanija planira pokrenuti i liniju Dubrovnik - Pariz. Prvi let u prodaji je od 30. srpnja a direktni letovi na ovoj liniji očekuju se 3 puta tjedno, četvrtkom, petkom i nedjeljom.

Uvodi se i linija Dubrovnik - Rim, od 18. srpnja, tri puta tjedno, srijedom, subotom i nedjeljom zrakoplovima tipa DashQ400.

Croatia Airlines ponovno će prometovati i na liniji Dubrovnik - München. Uvođenje ove linije očekuje se od 24. srpnja, tri puta tjedno, ponedjeljkom, petkom i nedjeljom, zrakoplovom tipa A319, piše Croatian Aviation.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:55