INCIDENTAN ODLAZAK U PRIRODU

ČUDNO I NELAGODNO ISKUSTVO NA ŠOLTI Mladi par krenuo na izlet, prvo ih napao čopor pasa, zatim iznenadio goli par, a u priču se upleo i dron...

 
 HANZA MEDIA

Mladi par, momak i cura, odlučili su prošlu nedjelju otići na izlet na otok Šoltu.

Dolaskom na Šoltu došli su na ideju da biciklima odu do Splitskih vrata jer ih je zanimalo kako izgledaju s kopna. Vozeći se prema Splitskim vratima na cesti su naišli na vrata dvorišta koja su bila otvorena. E tu su počeli problemi na putu. Naime, prolaskom kroz dvorišna vrata napalo ih je 7-8 pasa, a jedan je ugrizao momka. Borba sa psima trajala je nekoliko minuta dok iz obližnje kuće nije izašao goli par i pozvao pse da se smire, piše Dalmacija danas.

Momak i cura nisu mogli odrediti jesu li ti ljudi bili vlasnici ili samo gosti u kući, ali to je manje bitno u priči. Bez obzira na ovaj incident nisu ostali pokolebani u svom početnom naumu, da posjete Splitska vrata s kopna. Međutim tu ponovno dolazi do čudne situacije. Dok su sjedili na plaži primijetili su da iznad njih leti dron, a dronom je upravljao onaj nagi par koji je prethodno opozvao pse. Tu je mladi par odlučio da je dosta iznenađenja te su odlučili otići. Sutradan su iz straha posjetili Hitnu pomoć jer je momak ipak pretrpio ugriz psa.

Cijeli slučaj nisu prijavljivali na policiju, a s ovog izleta ostalo je jedno čudno i nelagodno iskustvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:04