ČAK 1200 GRAMA

Čudo u Daruvaru: ‘Pa to je mrkvetina! Nas troje pokušali smo je iščupati rukama, ali nismo mogli‘

Morali smo uzeti štihače i budake kako bismo iskopali kanal oko povrća i iščupali čudesnu mrkvetinu, kaže Dalibor Horvat
 Privatni album/Moj portal.hr

Dalibor Horvat, koji posljednjih godina živi u Lipiku, došao je s prijateljima u Daruvar na radnu akciju. Naime, obiteljsku kuću je trebalo srediti i iznutra i izvana.

Posao je počeo štemanjem pločica u kupaonici koju treba renovirati. Kako se šuta skupljala, tako ju je Horvatov prijatelj Rihta tačkama vozio prema zaraslom vrtu i tamo iskrcavao. No u jednoj turi zapeo je s tačkama za nešto u zemlji i preokrenuo šutu, piše Moj portal.hr.

image
Privatni album/Moj portal.hr

Njegov prijatelj Keka odmah mu je priskočio u pomoć.

- Kad su podigli tačke, ugledali su nešto u zaraslom vrtu i kako nisu nisu znali što je to, pozvali su mene. Došao sam i ostao u čudu! Pa to je mrkvetina! Pokušali smo je iščupati rukama, ali niti trojica nas nismo mogli. Morali smo uzeti štihače i budake kako bismo iskopali kanal oko povrća i iščupali čudesnu mrkvetinu. Odmah sam kod mame u kući potražio vagu. Pokazala je 1200 grama. Fotografije govore sve - rekao je za Moj portal.hr ponosni Dalibor Horvat.

image
Privatni album/Moj portal.hr
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:29