DRAMA ZBOG KOMENTARA

Ćustić o Plenkovićevom pozivu na kavu: ‘Neka me razuvjeri djelima, a ne riječima!‘

Ćustić (72) i Vrkić (49) prošlog su petka, zbog komentara na Facebooku na račun predsjednika Vlade, privedeni u zadarsku policiju zbog prijetnje

Mladen Ćustić

 Luka Gerlanc/Cropix

- Spreman sam doći u Banske dvore, ali pod određenim uvjetima. Plenković tvrdi da će nas nakon razgovora razuvjeriti u ono što mislimo o njemu, ali ja mu baš i ne vjerujem. Volio bih da me razuvjeri svojim djelima, a ne riječima - kazao je Mladen Ćustić za Zadarski.hr, nakon što je premijer Plenković pozvao njega i Hrvoja Vrkića na razgovor i kavu u Banske dvore.

Ćustić (72) i Vrkić (49) prošlog su petka, zbog komentara na Facebooku na račun predsjednika Vlade, privedeni u zadarsku policiju zbog prijetnje, ali su dobili prekršajne naloge za narušavanje javnog reda i mira.

Poziv Ćustiću i Vrkiću Plenković je uputio iz Zagreba na konferenciji za novinare.

- Naravno da s tim nisam imao veze, dapače taj stariji gospodin, ovaj drugi je mojih godina, pozivam ih na kavu u Banske dvore da me bolje upoznaju. Ako će i tada misliti to što misle, OK, ja ću to poštovati. Podsjećam još jednom, od mora prijetnji i uvreda, nikada nisam tražio sudsku zadovoljštinu. Policija mora rastumačiti postupanje- kazao je predsjednik Vlade.

Mladena Ćustića je danas na svojoj Facebook stranici napao zadarski HDZ, optuživši ga za "izmišljenu aferu" kako bi se skrenula pozornost s uspješnog posjeta premijera Zadru, ali Ćustić to nije htio komentirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:52