‘HRELJONČIĆ‘ U SABORU

Dalija Orešković: ‘Uvjerena sam da je Čačić shvatio ovu suptilnu poruku osiguranog 77. glasa‘

Prilikom glasovanja ruku ‘za‘ dignuo je dosad oporbeni Silvano Hrelja (HSU), dok se proteklih dana prognoziralo se da bi HDZ-ovi partneri Reformisti mogli uskratiti podršku vladajućoj većini
Dalije Orešković
 Damjan Tadić/Cropix

Saborska zastupnica Centra Dalija Orešković ocijenila je u petak glasovanje o rebalansu proračuna zanimljivim osvrnuvši se na podršku Silvana Hrelje (HSU) vladajućima i ustvrdila kako je uvjerena da je Radimir Čačić (Reformisti) shvatio „suptilnu poruku”.

„Čestitam Silvanu Hrelji što je bio jedini zeleni glas među nama ostalim crvenima. Uvjerena sam da je Radimir Čačić shvatio ovu suptilnu poruku osiguranog 77 glasa”, kazala je Orešković u slobodnom govoru.

Naime, prilikom glasovanja o rebalansu ruku 'za' dignuo je dosad oporbeni Silvano Hrelja (HSU), dok se proteklih dana prognoziralo se da bi HDZ-ovi partneri Reformisti mogli uskratiti podršku vladajućoj većini.

„Očekivala sam da će ovaj saziv Sabora biti bolji i da građani više neće gledati ovu koruptivnu praksu koju smo imali prilike gledati u prethodnom sazivu no očito dok je HDZ-a i njegove korupcije bit će uvijek osiguranih saborskih žetona”, zaključila je Orešković koja je Hrelju na Twittteru nazvala 'Hreljončićem'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. srpanj 2024 21:59