FEJS GORI

Dalmatinac objavio hit oglas: ‘Cijene su se napumpale ka luftići pa iznajmljujem samo domaćima, evo pošto‘

‘Svaka čast na ideji, želim vam da imate sve popunjeno do kraja sezone‘, samo je jedan od komentara ispod oglasa

Apartman u Selinama

 /Apartmani Hrvatska/facebook

- Do plaže di moš leć ka čovik pod bor - 350 metara. Ima svega jeftino za pojist ako ćeš u restoran. A ako nećeš, skuvaš u apartmanu manistre i poliješ s tri pomidora iz vrtla.. i eto ti večere.

To je samo dio oglasa kojeg je u Facebook grupi Apartmani Hrvatska objavio vlasnik kuće u mjestu Seline u Zadarskoj županiji. Objasnio je zašto apartmane ove godine iznajmljuje samo domaćim ljudima i to po povoljnim cijenama, piše Šibenski.

Oglas atraktivnog i originalnog sadržaja, kojeg prate lijepe fotografije, sakupio je 3.3 tisuće lajkova, 470 komentara i podjeljen je 266 puta.

- Tako se piše oglas! Svaka čast!

- Legendaran oglas.

- Oglas je top. Da nisam već rezervirala došla bih kod vas. Svaka čast na ideji, želim vam da imate sve popunjeno do kraja sezone.

- A da iz iznajmljivanja apartmana pređete u PR...

- Da već nisam rezervirala, sada bih samo zbog oglasa.

To su samo neki od komentara, a evo i oglasa:

- Ma ja ove godine iznajmljujen samo domaćim ljudima apartmane, iman jednog za 2, jednog za 3 i jednog za 8 osoba.. pošto su cijene se sve napumpale ka luftići prije plaže, pošto je deset deka zimske 15 kuna na akciji.. pošto je mliko skupo ko da ga muzu iz Zlatnog Teleta.. pošto si nekad za 1500 kuna moga kupit dobru biciklu, a sad nemoš nikakvu... pošto san vidija u jednom dućanu da prodaje posebno onaj ravni dija stola za metnit pijate na njega A POSEBNO NOGE OD STOLA... majketi irudove.. pošto mudante koštaju 6 eura, a prije su bile 20 kuna.. ja ne znan evo.. pošto FUNKCIONALNA MAJICA u jednom trgovačkom lancu košta 20 eura.. ne razumin kakva je NEFUNKCIONALNA MAJICA.. što, nema rupu za glavu?.. pošto je auto prije bija sto iljada kuna a sad je 160.. ja iznajmljujen:

- 2 osobe = 45€

- 3 osobe = 55€

- 8 osoba = 130€

Klima, wifi, gradele, mašina za prat robu, televizije 82cm u malin apartmanima i 100 i kusur u velikon.. tosteri, kuvala, pi*** materine..

Do centra mista:

150 metara

Do plaže di moš leć ka čovik pod bor:

350 metara

Ima svega jeftino za pojist ako ćeš u restoran.. a ako nećeš.. skuvaš u apartmanu manestre i poliješ s tri pomidora iz vrtla.. i eto ti večere.

Eto.. otvaran 1.6., zatvaran 30.9.

Misto: SELINE

Apartmani: ANTE

Piće dobrodošlice: KARLOVAČKA

Zakuska: PRŠUT

Pogled: KROZ PROZOR, MORE NE VIDIN OD STRIČEVIH BOROVA, NIJE TIJA POPILAT

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 21:53