‘NEKA MI SE JAVI‘

Dalmatinac skoro poginuo na magistrali, sada traži vozača koji mu je spasio život: ‘Sjećam se svakog detalja‘

U komentarima je dobio veiku količinu podrške zbog priznanja svoje greške

Ilustrativna fotografija

 CROPIX/Screenshot/Facebook

Da se u prometu svako malo dogodi neka nepredviđena situacija nije ništa novo, ali rijetki su oni koji svoju grešku priznaju odmah, a onda još i javno. Neugodnu situaciju koja je mogla završiti na tragičan način za Facebook stranicu "Prometne zgode i nezgode" ispričao je jedan motociklist, piše Slobodna Dalmacija.

- Danas malo prije 15 sati na Jadranskoj magistrali prije mjesta Pisak iz smjera Splita sam radi brzine izgubio kontrolu nad motorom te sam otišao skroz u suprotnu prometnu traku. Radi se o zadnjem zavoju prije Piska.

U suprotnoj traci, ne mogu sa sigurnošću reći, naletio je osobni automobil ZG tablica karavan, nisam dobro vidio, mislim da je Hyundai i30 ili nekakav Ford. Vozač je bio fizički jak i imao je sijedu bradu i sijedu kosu. Iako sam izgubio nadzor, nije me uhvatila panika te se mogu sjetiti svakog detalja.

Vozač je utekao skroz desno koliko je mogao i mislim da je lijevim kolima zapeo za bankinu. Njegovom reakcijom mi je spasio glavu, da nije tako postupio zapucao bih se u njega ogromnom brzinom i ne bi od mene ništa ostalo.

Ukoliko je netko od vas išao tom dionicom danas i vozi takav auto i sliči mom opisu neka se javi. Ako je zapao u bankinu, platit ću sve troškove popravka felge i svega ostaloga i kupiti mu poklon jer mi je doslovno reakcijom spasio život, a ja sam njegov skratio bar za pet godina, napisao je motociklist kojem je današnja nesreća došla kao otriježnjenje na cesti.

Njegova potraga zasad nije urodila plodom, ali u komentarima je dobio veliku količinu podrške zbog priznanja svoje greške kao i savjeta da se na cesti ubuduće ponaša odgovornije kako bi on, ali i ostali, bili sigurniji, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 23:43