PAKLENA SUBOTA

Dan najmasovnijih prosvjeda protiv Vlade počeo u Čakovcu: Međimurski HDZ zatrpali WC papirom

ČAKOVEC - Stotinjak „fejsbukovaca“ okupilo se na trećem prosvjedu protiv Vlade RH i premijerke Jadranke Kosor na središnjem trgu u Čakovcu. Prije dva tjedna na prvom prosvjedu bilo je oko tisuću međimuraca. Prosvjed protiv Vlade RH i premijerke Kosor ponovno je, putem društvene mreže, organizirala Maja Lesar, kći saborskog zastupnika Dragutina Lesara.

Maja Lesar i ovaj put je poručila okupljenim prosvjednicima da iza nje ne stoje političke stranke nego svi obespravljeni međimurci. U svom govoru naglasila je da svaki dan ostanka HDZ-ove Vlade na vlasti znači miljunske gubitke za hrvatske građane.

- Prodali su sve što smo imali, a sada su na redu naše šume, naše vode i naša energija. Uskoro će i vjerovatno i naš zrak prodati nekome. Gušimo se u lošoj politici, od neimaštine i bijede. Ukratko, gušimo se u „sranjima“ HDZ-a i premijerke Kosor - poručila je Lesar prosvjednicima.

Prosvjednici su zatim u povorci krenuli pred prostorije međimurskog HDZ-a koji su zatrpali WC papirom poručivši lokalnim HDZ-ovcima da njime mogu počistiti nered koji su stvorili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:58