NOVA PREDSJEDNICA

DAN NAKON IZBORNOG TRIJUMFA 'Moram se naviknuti da više neću imati privatni život...'

Zagreb, 120115.Antuna Bauera 29.Novoizabrana predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarovic izlazi iz svog stana u ulici Antuna Bauera 29.Foto: Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadic / CROPIX

ZAGREB - Novoizabrana hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je dan nakon trijumfa na predsjedničkim izborima oko 13 sati napustila svoj stan u zagrebačkoj Bauerovoj ulici, nakon što je cijelo jutro odgovarala na pisma, dopise i poruke, javlja RTL.

"Tek je polako počelo sjedati da smo sinoć pobijedili, iako sam vjerovala u pobjedu od samog početka. Spavala sam oko dva i pol sata jer je suprug danas ujutro odlazio u Bruxelles pa sam mu noćas pomogla da se spakira", kazala je Kolinda novinarima.

"Danas imam nekoliko intervjua za obaviti, popodne ću se sastati sa državnicima koji se žele čuti sa mnom, tako da ćemo odraditi te razgovore, među ostalom i s gospodinom Josipovićem", dodala je.

Upitana da komentira jučerašnju Milanovićevu izjavu, izjavila je kako ne zna što bi rekla za premijera. "Htjela bih se prvo čuti s njime, onda ćemo razgovarati o tome", dodala je.

Kazala je da je dobila mnogo čestitki i pozitivnih poruka nakon pobjede u drugom krugu izbora i od običnih građana.

Nakon pobjede se, kaže Kolinda, promijenilo jedino to što više neće imati privatni život te dodaje da se na to sada mora naviknuti, piše RTL.

"Da sam znala da me čekate ispred zgrade, poslala bih vam barem malo kuhanog vina da se malo ugrijete", poručila je novinarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. prosinac 2021 08:22