BIVŠI MINISTAR UZVRAĆA UDARAC

DANAS ODLUKA O LINIĆEVOJ SUDBINI? 'Ako mi ne vjeruju, neka me izbace, ali Slavko ne laže'

Prisutnim novinarima je opovrgao da je ikada rekao kako ga je SOA pratila
Zagreb, 300514.Markov trg.Sabor.Nastavak redovite sjednice Sabora s glasovanjem o raspravljenim aktima u zakonodavnoj proceduri.Na fotografiji: Slavko Linic.Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek / CROPIX

Odmetnuti bivši ministar financija Slavko Linić stigao je u srijedu prije podne u Sabor. Prisutnim novinarima je opovrgao da je ikada rekao kako ga je SOA pratila, javlja RTL

"Nikad nisam ni rekao da me SOA pratila, tako da nisam iznenađen izvješćem. Ako ja imam problem s policijom, tražit ću od Odbora za nacionalnu sigurnost, trebam vidjeti koja ću imena staviti na popis", kazao je.

Upitan očekuje da komentira nagađanja kako će danas biti izbačen iz SDP-a na Predsjedništvu stranke, Linić je odgovorio kako ga takav rasplet situacije ne bi iznenadio.

"S obzirom da čujem što govore kolege iz stranke, to me ne bi iznenadilo. Ako mi ne vjeruju, neka me izbace, ali Slavko Linić nikada ne laže", poručio je.

Ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović također se danas osvrnuo na današnje Predsjedništvo stranke, ali i obračun Milanovića i Linića. On je rekao kako će se na Predsjedništvu SDP-a razgovarati o izbornim rezultatima, ali i svim ostalnim temama koje su važne za budućnost stranke.

"Ne vidim sukob Milanovića i Linića. Vidim samo jednu osobu koja u tome sudjeluje, o tome isto stranka mora raspraviti na svojim tijelima", osvrnuo se na aktualnu situaciju u stranci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 20:08