MISTERIOZNA ŽENA

Danima je na rivi, kažu da spava na klupi, a danas ju je pokupila policija. Ovo je njezina priča

Građani su joj i prije pokušali ponuditi pomoć, a Udruga MoSt također se umiješala, no ni oni nisu imali više sreće

Michelle Jenkins

 Vojko Bašić

Žena koja je privukla pažnju mnogih Splićana i danas je sjedila na svojem uobičajenom mjestu, na Rivi na klupi. Prišli su joj novinari Slobodne Dalmacije te je pristala s njima kratko porazgovarati.

Mistična žena je rekla da se zove Michelle Jenkins, ima 29 godina, dolazi iz Londona gdje joj se trenutno nalaze roditelji, a podrijetlom su iz Gane.

Ispričala je kako nije 'u problemima' i kako je ovdje samo na odmoru.

image

Michelle Jenkins

Vojko Bašić

S obzirom na to da se Splitu već otprilike mjesec dana, 'šuška se' o njoj i o tome kako spava na klupi. Novinari su zato bili poprilično skeptični, pa su je još jednom pomalo nepovjerljivo upitali je li u nekoj teškoj životnoj situaciji i je li stvarno ovdje samo na odmoru.

- Sve je u redu, samo sam na odmoru ovdje, ostat ću još dva tjedna – rekla je Michelle.

image

Michelle Jenkins

Vojko Bašić

Rekla je i kako boravi u Airbnb-u, a kako je portal DalmacijaDanas neslužbeno doznao, smještaj se nalazi negdje u Varošu. Informacija da ne spava na otvorenom po ovoj hladnoći i buri, novinare je obradovala, ali čim je ugledala objektiv fotoaparata produžila je korak.

Nedugo nakon susreta, strana je državljanka privedena u Prvu policijsku postaju.

- Osoba koja je strani državljanin danas je dovedena u službene prostorije policije i u tijeku je postupanje nad njom i utvrđivanje okolnosti, to je sve što za sada znamo – rekli su iz policije te nadodali kako će više informacija o situaciji i stanju osobe imati sutra.

Građani su joj i prije pokušali ponuditi pomoć, a Udruga MoSt također se umiješala, no ni oni nisu imali više sreće jer je nepoznata žena odbila svaki oblik pomoći.

image

Michelle Jenkins

Vojko Bašić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 10:30