ISPRAVAK

'Danko Končar i Kermas energija d.o.o. nisu raspolagali bilo kakvim povlaštenim informacijama koje bi se ticale prenamjene dijela zemljišta'

Ispravak informacije objavljene na portalu www.jutarnji.hr pod naslovom 'ULJANIK Priznanje predsjednika Uprave otvorilo vruće pitanje: Končar ulaganje uvjetuje gradnjom nekretnina?“ od dana 15. rujna 2018. godine:

'Nije točno da su Danko Končar i njegova tvrtka Kermas energija d.o.o. bili u posjedu bilo kakvih povlaštenih informacija ili posebnih saznanja u postupku prijave i odabira strateškog partnera Uljanika d.d.

Poziv upućen potencijalnim strateškim partnerima bio je za sve jednak i niti Danko Končar niti Kermas energija d.o.o. nisu raspolagali bilo kakvim povlaštenim informacijama koje bi se ticale prenamjene dijela zemljišta.

Natječaj je za sve bio jednak i na njega se mogao prijaviti bilo tko, a odabir strateškog partnera bio je u nadležnosti Uprave i Nadzornog odbora Uljanika d.d. i proveden je nakon analize dostavljenih ponuda i u skladu sa konkretnim kriterijima temeljem kojih je kao prihvatljiv oblik strateškog partnerstva prihvaćena ponuda Kermas energije d.o.o. koja je kao najadekvatnija ocijenjena jer za primarni cilj ima provedbu restrukturiranja Uljanik brodogradilišta u suradnji sa Republikom Hrvatskom i bez prethodnih dodatnih i uvjetovanih radnji.'

DANKO KONČAR, Kermas Energija d.o.o., zastupani po odvjetničkom društvu Stipe Grubišić i partneri

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 01:02