HITNO HOSPITALIZIRAN

Darko Milinović u bolnici zbog respiratornih problema. Nedavno je bio pozitivan i na Covid...

Milinović je od koronavirusa obolio prije gotovo dva tjedna, u subotu 24. listopada se podvrgnuo testiranju
Darko Milinović
 Boris Kovacev/Cropix

Zbog respiratornih problema od srijede je na Covid odjelu Opće bolnice Gospić hospitaliziran dr. Darko Milinović(57), župan Ličko senjske županije i bivši ministar zdravstva.

Milinović je od koronavirusa obolio prije gotovo dva tjedna, u subotu 24. listopada se podvrgnuo testiranju jer je bio bliski kontakt zaražene osobe u krugu njegove obitelji, a dan kasnije je i sam izvijestio javnost da je covid-pozitivan s blažim simptomima.

- Obavještavam javnost da sam pozitivan na COVID-19 kao i svi članovi moje uže obitelji. Županija nastavlja obavljati sve uobičajene aktivnosti, a ja u idućih 10 dana nastavljam rad od kuće - naveo je u priopćenju.

Milinović je očito procijenio da će deset dana biti dovoljno za njegov oporavak od bolesti, međutim, nakon proteklog vremena, nažalost, završio je u bolnici. Na odjelu u koji je smješten nalazi se dvadesetak pacijenata starije životne dobi.

Javnosti nije poznato da je Milinović bolovao od nekih težih bolesti, štoviše, čitav život se bavi sportom i u izvrsnoj je kondiciji za svoju dob. Redovito je igrao nogomet i vježbao u teretani te je pravi ovisnik o vožnjama motociklom po grobničkom trkalištu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 12:14