![skoko_batelina19-110719](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2019/9/11/22/skoko_batelina19-110719.jpg)
Jedan od najpoznatijih hrvatskih chefova David Skoko najavljuje jedinstvenu gastro suradnju.
Ove subote, 9. veljače u zagrebačkom restoranu Bota Šare pripremit će ekskluzivnu tematsku večeru inspiriranu Jadranom.
Hrvatska gastro obitelj Šare godinama slovi za vrhunski izbor kad su jadranske delicije u pitanju, a suradnjom sa chefom Skokom predstavit će spoj najnovijih svjetskih kulinarskih trendova u sinergiji s domaćim namirnicama i jadranskom ribom.
David Skoko pak dolazi iz obitelji koja se generacijama bavi ribarstvom. Davidova kuhinja se temelji na dugoj tradiciji pripreme ukusnih i domaćih ribljih jela.
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2019/2/4/22/David Skoko 2.jpg)
Uz brojne suradnje s domaćim TV kućama i magazinima, David je surađivao i snimao sa stranim televizijama, a vrlo zapaženo gostovanje imao je i u emisiji No reservations CNN-ovog Anthonyja Bourdaina. U vrlo kratkom vremenu postao je omiljeni hrvatski chef.
Jedinstvena subotnja večera obilovat će morskim specijalitetima pripremljenim na maštovit i nov način. Domaće namirnice iz vrtova obitelji Šare zasigurno će dati jednu novu notu ovoj ukusnoj suradnji.
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2019/2/4/22/David Skoko 3.jpg)