NOVI ŠEF

Davor Mayer novi je direktor Gradske plinare Zagreb; izabran je na mandat od četiri godine

Ima bogato međunarodno upravljačko iskustvo u kompanijama ExxonMobil, INA, OMV Hrvatska, Tifon i Bridgelnik Renewable Energy Europe

Davor Mayer

 Damjan Tadic/Cropix

Novi direktor Gradske plinare Zagreb je Davor Mayer, priopćio je u petak Zagrebački holding, dodavši da je izabran na mandat od četiri godine.

Majer je na tu poziciju izabran nakon javnog natječaja, a imenovala ga je Uprava Zagrebačkog holdinga u svojstvu Skupštine trgovačkog društva Gradske plinare Zagreb.

"Davor Mayer magistar je kemijskog inženjerstva s dugogodišnjim iskustvom na visokim rukovodećim pozicijama u naftnoj industriji i energetskom sektoru", istaknuto je u priopćenju Zagrebačkog holinga.

Navode da ima bogato internacionalno upravljačko iskustvo u kompanijama ExxonMobil, INA, OMV Hrvatska, Tifon i Bridgelnik Renewable Energy Europe, na poslovima direktora i člana Uprave za područja međunarodne trgovine, veleprodaje, logistike, nabave, kartičnog poslovanja i tržišnih operacija u različitim internacionalnim regijama.

S radom počinje 1. prosinca ove godine, dodaje se u priopćenju.

Mayer će na čelu Gradske plinare Zagreb naslijediti Gorana Popovića, koji je na to mjesto imenovan u rujnu prošle godine. Popović je bio imenovan na razdoblje od šest mjeseci, odnosno do izbora novog direktora putem javnog natječaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 17:54