KAOS U TRGOVAČKOM CENTRU

DETALJI DRAME U KAUFLANDU Potukli se punac i zet, korišten i sprej za samoobranu od kojeg su ozlijeđena tri nedužna prolaznika, naređena evakuacija!

 CROPIX

ŠIBENIK - Zbog izloženosti štetnim plinovima koji su izvali peckanje u dišnim organima i kašalj kod kupaca i osoblja, u utorak navečer evakuiran je i nakratko zatvoren Kauflandov trgovački centar u šibenskoj gradskoj četvrti Krvavice. Obavljenim policijskim očevidom utvrđeno je da je oko 19 sati u trgovačkom centru došlo do obiteljskog nasilja, odnosno da je zbog neriješenih obiteljskih imovinsko-pravnih odnosa došlo do verbalnog i tjelesnog sukoba između 52-godišnjaka i 67-godišnjaka, nakon čega je stariji Šibenčanin nepoznatim sprejem za samoobranu pošpricao 52-godišnjeg člana svoje obitelji. Od posljedica korištenja spreja lakše tjelesne ozljede zadobio je napadnuti 52-godišnjak, ali i još tri osobe koje su se kao kupci zatekli u 'Kauflandu'.

Protiv sudionika sukoba, a neslužbeno doznajemo da je riječ o puncu i zetu, policija je podnijela optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti nasilja u obitelji, a protiv 67-godišnjaka ide i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju.

Inače, nakon što je Kaufland u utorak navečer bio kratko zatvoren, u srijedu normalno radi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. lipanj 2022 11:23