OGLASILI SE I IZ VLADE

Detalji nesreće: Banožić išao u lov i sudario se s kombijem, doznajemo u kakvom je stanju

Liječnička pomoć pružila mu se u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci te će biti sada prebačen u KBC Osijek - poručili su iz Vlade.

Mario Banožić

 Damir Krajac/cropix, Novosti.hr/

- Ministar obrane Mario Banožić ima teške tjelesne ozljede, a po prvim procjenama liječnika izvan je životne opasnosti. Liječnička pomoć pružila mu se u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci te će biti sada prebačen u KBC Osijek - poručio je glasnogovornik Vlade Marko Milić povodom teške prometne nesreće koja se dogodila jutros kod Vinkovaca.

Prema neslužbenim informacija koje doznaje Jutarnji list, ministar Banožić ima kontuzije u predjelu glave, ozljede prsnog koša i prijelom noge. Na trenutke je kontaktibilan, a na trenutke nije. U automobilu je bio sam. Prema preliminarnim i neslužbenim podacima, kod Banožića nije utvrđena alkohola, a navodno je bio na putu u lov.

Prometna nesreća dogodila se na izlazu iz Vinkovaca, a uz ministra Banožića koji je bio u osobnom automobilu u nesreći je sudjelovao i vozač kombi vozila, koji je smrtno stradao.

- Mogu potvrditi, kako su Ministarstvo obrane i Ministarstvo unutarnjih poslova i priopćili, da je ministar obrane Mario Banožić jutros sudjelovao u prometnoj nesreći kod Vinkovaca, u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. Ministar ima teške tjelesne ozljede, po prvim procjenama liječnika izvan je životne opasnosti. Liječnička pomoć pružila mu se u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci te će biti sada prebačen u KBC Osijek. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru - poručio je glasnogovodnik Vlade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 05:33