LJUTITI STATUS

Dežulović komentirao Milanovićevu izjavu o obitelji Zec: Predsjedniče, ne morate vi ići u tri p**** materine, ja ću...

Milanović je rekao kako je obitelj ubijenih bila pozvana u Vladu, i dobili su odštetu i "što još treba"

Zoran Milanović i Boris Dežulović

 Cropix

Novinar i kolumnist Boris Dežulović na Facebooku se osvrnuo na izjavu predsjednika Zorana Milanovića koji je ranije danas komentirao slučaj obitelji Zec, koja je ubijena u Zagrebu u prosincu 1991. Milanović je rekao da je to "grozna priča, ali da zna i groznijih priča iz rata od te". No, tu se nije zaustavio.

Na pitanje ima li Hrvatska 30 godina od tog događaja pravilan stav prema tom slučaju, Milanović je rekao kako je obitelj ubijenih bila pozvana u Vladu, i dobili su odštetu i "što još treba".

Dežulovićev status, u kojem je prozvao Milanovića, prenosimo u cijelosti:

- Prije pedeset jednu godinu, 7. prosinca 1970., njemački kancelar Willy Brandt u ikoničnom je prizoru njemačke katarze kleknuo pred spomenik židovskim žrtvama varšavskog Geta.

Pedeset jednu godinu kasnije, 7. prosinca 2021. godine, hrvatski predsjednik Zoran Milanović u ikoničnom se prizoru hrvatske katarze prisjetio nikad procesuiranog ubojstva srpske obitelji Zec i hladnokrvne likvidacije dvanaestogodišnje Aleksandre: "Obitelj Zec je bila pozvana u vladu, dobili su odštetu, što još treba? Sad vas moram direktno pitati, što još treba?"

Ništa, predsjedniče. Baš ništa. Što bi rekao jedan moj drug, ne morate vi ići u tri pi*** materine, ja ću, napisao je Dežulović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:27