POTPUNI KAOS

Digli se i HGSS-ovci, u tijeku je spašavanje putnika na cesti kod Zatona: Fotografija je zastrašujuća...

Smještaj u Gračacu je 100 posto popunjen, prihvatni centar organiziran i u Gospiću

Detalj s dijela autoceste A1 izmedju Male kapele i tunela Sv. Rok

 /Jure Mišković/ Cropix

Zbog kaotičnih meteoroloških uvjeta zatvorene su sve ceste prema Dalmaciji i obratno. Stanje na cestama je potpuno kaotično, a smještaj u Gračacu, gdje je prihvatni centar 100 posto popunjen. Kako piše HGSS Zadar, na svojoj Facebook stranici - i oni su u akciji.

"Zbog stanja na cestama uslijed zimskog nevremena, a na poziv policije, članovi HGSS - Stanica Zadar na terenu su sa 4 službena vozila. U tijeku je prebacivanje putnika iz vozila koja su zapela na cesti DC27 na dijelu Zaton Obrovački - tunel Prezid."

Brojni su ljudi potpuno zaglavljeni na cestama. Iz Ličko-senjske županije

Iz Ličko-senjske županije izvijestili kako je u Gospiću organiziran prihvat za putnike.

- Ličko-senjska županija u suradnji s Ravnateljstvom civilne zaštite - Službom civilne zaštite Gospić te Stožerom civilne zaštite Ličko-senjske županije i Stožerom civilne zaštite Grada Gospića, organizirala je privremeni prihvat i smještaj za putnike koji su ostali na prometnicama u blizini Gospića. Prihvat za putnike je organiziran na adresi Miroslava Kraljevića 19, Gospić - Gradska sportska dvorana, u kojoj se ujedno nalazi i Privremeni prihvatni centar za izbjeglice iz Ukrajine, a u istome će se putnici moći odmoriti i okrijepiti dok se ne stvore uvjeti za mogućnost nastavka putovanja. Kontakt broj Prihvatnog centra Ličko-senjske županije smještenog u Gospiću: 098 181 7765 - priopćili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:01