U ROMSKOM NASELJU

Dignuo ruku na mlađeg brata: Nakon svađe udario ga nekoliko puta sjekirom po glavi i ubio!

 Goran Šebelić/CROPIX

ČAKOVEC - U kolibi u Romskom naselju u Orehovici u Međimurju pronađeno je mrtvo tijelo 38-godišnjeg muškarca. Utvrđeno je da ga je, nakon svađe, ubio 43-godišnji brat udarivši ga nekoliko puta sjekirom po glavi.

Tijekom noći policiji je netko telefonski javio da u jednoj kolibi u Romskom naselju leži muškarac koji ne pokazuje znakove života. Na mjesto događaja upućene su policijska ophodnja i ekipa Hitne medicinske pomoći koji su u kolibi pronašli mrtvo tijelo 38-godišnjaka te na njegovoj glavi uočili ozljede i odmah posumnjali na ubojstvo. Uhićene su dvije osobe, a među njima i 43-godišnji brat ubijenog za kojeg je nakon krim istraživanja utvrđeno da je upravo on počinio ubojstvo.

Policija je utvrdila da su se braća u nedjelju navečer oko 22 sata prvo verbalno, a zatim i fizički sukobila, a tijekom sukoba 43-godišnjak je uzeo sjekiru i tupim dijelom više puta udario brata u glavu nanijevši mu ozljede zbog kojih je preminuo. Kako smo doznali od mještana, braća su bila sklona konzumiranju velikih količina alkohola te nasilju. Svađe i tučnjave između njih nisu bile ništa neuobičajeno tako da mještani nisu bili previše iznenađeni onim što se dogodilo. 43-godišnjak je inače uhićen te će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 01:56