DAN ZALJUBLJENIH

Dijete začeto na Valentinovo prvu godinu živi gratis

ZAGREB - Radio Soundset je odlučio pomoći u podizanju stope nataliteta u Hrvatskoj te su pokrenuli akciju Soundset Baby Boom.

Večera uz svijeće

Cilj akcije je zaljubljenim parovima omogućiti Valentinovo u hotelu Dubrovnik u Zagrebu, a ukoliko netko od parova za devet mjeseci objavi da čeka dijete, Soundset im osigurava godišnju zalihu pelena, kozmetike i odjeće za dijete, vitamine i mnoštvo drugih nagrada.

Radio Soundset će preko svog etera odabrati 50 parova iz cijele Hrvatske, kojima će u povodu Valentinova, u subotu, 12. veljače, organizirati kraljevski tretman - prijevoz do Zagreba, romantičnu večeru uz svijeće i glazbu u restoranu Piccolo Mondo, poseban party za parove uz DJ-a te noćenje u hotelu Dubrovnik.

Veliki finale

Prijave parova počinju od ponedjeljka, 7. veljače, na telefon 0800 2011, a sve obavijesti mogu se vidjeti i na www.soundsetplavi.hr. Na Dan djeteta, 20. studenoga, u sklopu velikog finala ove akcije, Soundset će darovati i svako prvorođeno dijete u 12 gradova diljem Hrvatske.

- Želimo parovima omogućiti ponovno rasplamsavanje strasti na Dan zaljubljenih te u slučaju prinove olakšati prvu i najtežu godinu života s bebom - izjavio je Saša Ćeramilac, glavni producent Soundset mreže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:34