SAD JE BOLJE

Dino Rađa otišao ‘pod nož‘, zahvat mu preporučio Dragan Primorac: ‘Prestalo je ka da si na vatru prolija vodu‘

Dino je otkrio kako je u specijalnoj bolnici Sveta Katarina prije tri mjeseca transplantirao matične stanice u bolna koljena
Dino Rađa
 Instagram

Dino Rađa otišao je pod 'nož' a o svemu je obavijestio na društvenim mrežama, piše Slobodna Dalmacija.

Dino je na Instagramu podijelio kako je u zagrebačkoj specijalnoj bolnici Sveta Katarina prije tri mjeseca transplantirao matične stanice iz potkožnog masnog tkiva trbuha u bolna koljena.

Kaže kako mu je zahvat, koji mu je preporučio Splićanin, bivši ministar Dragan Primorac, pomogao.

'Svi znaju za dobre stvari koje obilježe nečiju karijeru. Trofeji, titule, pobjede, porazi i tako dalje.

Dosta mojih suigrača i poznanika je mijenjalo kukove, kolina, operiralo leđa i tko zna šta još. Tako nisan ni ja iznimka osim šta još uvik nisan u fazi zamjene ali san odavno u fazi održavanja kolina.

Kako medicina napreduje tako san pokuša novu metodu matičnih stanica u @specijalna_bolnica_svkatarina prije otprilike 3 miseca.

Metoda je sljedeća. Izvadi se iz struka malo sala i onda se pročisti i matične stanice izvučene idu nazad u kolina.Čitava procedura traje 45 minuta plus par sati ostaješ na hlađenju kolina. Desno kolino koje me dva miseca nezgodno bolilo i to u mirovanju a ne u pokretu prestalo je ka da si na vatru prolija vodu. Livo koje je inače bilo operirano i stalno problematično, polako se smiruje i skoro ništa više ne boli. Tako da su moja iskustva odlična. Idemo dalje dok ponovo ne zatreba. Fala @primoracdragan na preporuci, napisao je Dino.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:41