DOMINO EFEKT

Direktor Mola Hernadi odlazi? On se tajno sastao sa Sanaderom i Polančecom

Jutarnji je pisao kako se Hernadi potkraj rujna prošle godine u sjedištu HDZ-a sastao sa Sanaderom i Polančecom. Bio je to susret kojemu je bio cilj 'kontrola štete'
 Vjekoslav Skledar/CROPIX

ZAGREB - Čelnik Uprave i izvršni direktor mađarske naftne i plinske grupe Mol Zsolt Hernadi priprema se u narednim tjednima dati ostavku, objavio je poslovni dnevni list Vilaggazdasag, a prenosi HTV.

Navodeći nekoliko neimenovanih izvora bliskih situaciji, list piše da će Hernadi odstupiti s dužnosti krajem ovog mjeseca ili početkom listopada, te da će ga zamijeniti Istvan Kocsis, čelnik javne prijevozničke tvrtke BKV.

Mol je tijekom dana demantirao da Hernadi napušta čelno mjesto kompanije. - MOL Grupa jasno odbacuje navode da bi predsjednik Uprave i izvršni direktor MOL Grupe Zsolt Hernadi moga odstupiti s čelne pozicije kompanije - stoji u priopćenju Mola.

Podsjetimo, Jutarnji je jučer pisao kako se Hernadi potkraj rujna prošle godine u sjedištu HDZ-a sastao sa tada već bivšim premijerom Ivom Sanaderom i potpredsjednikom Vlade na odlasku Damirom Polančecom. Bio je to susret kojemu je bio cilj “kontrola štete”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 19:30